Dienstenaanbod

Modern Apps Development Services


Modern Apps Development Services Moderne Apps zijn uitbreidingen op je bestaande IT-systemen waarmee medewerkers of klanten heel gericht en op een efficiënte manier informatie kunnen raadplegen of gegevens kunnen wijzigen.
In vele gevallen heeft de Moderne App ook een mobiel aspect, maar dat is niet altijd het geval.

Moderne Apps zorgen ervoor dat de moderne ‘always-online’ gebruiker van op eender welke locatie het werk kan uitvoeren dat hij moet kunnen uitvoeren.

De basis van Moderne Apps wordt gevormd door de volgende services:
 
 • Web Apps: moderne applicaties die met eender welke browser kunnen worden gebruikt
 • Mobile Apps: mobiele applicaties die op eender welk mobiel device kunnen worden geïnstalleerd en gebruikt, en geïntegreerd zijn met je bestaande back-end-applicaties
 • Logic Apps: een mechanisme om automatische flows te configureren, b.v. om verschillende toepassingen gesynchroniseerd te houden
 • API Apps: maken het mogelijk om je moderne apps te integreren met de meeste populaire SaaS-platformen
Het Modern Apps team van Spikes biedt diensten aan voor alle fasen van de ontwikkeling van hybrid cloud applicaties: architectuur, ontwerp, development, deployment, beheer. Voor organisaties die hun eerste stappen zetten in Cloud development, begeleidt het Modern Apps team hen in het definiëren van de nieuwe developmentomgeving.


 

Lees verder:

   

KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 

DoelstellingBedrijfsdoelstellingen: Wil je weten welke bedrijfsdoelstellingen het Modern Apps team wil realiseren?

 
 • Omzet verhogen
  Bedrijven opereren in een competitieve markt. De klanten worden veeleisender. Hoe kan je IT inschakelen om je toekomst te verzekeren?
 • Kosten verlagen
  Door IT op het juiste moment en op de juiste manier in te schakelen kan je organisatie en haar medewerkers efficiënter en productiever worden zonder dat het pijn doet.
 • Kwaliteit verhogen
  Kwaliteit verhogen is een constante zorg. Slechte kwaliteit kost je organisatie niet alleen veel geld, het schaadt ook haar reputatie. IT kan helpen om de kwaliteit in je organisatie te verbeteren.
 • Reputatie veiligstellen
  ‘Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.’ Elke organisatie moet erover waken dat het zijn professioneel imago in stand houdt. IT kan daarbij helpen.
 • Tevreden medewerkers hebben
  Goede medewerkers vinden is moeilijk. Gemotiveerde medewerkers hebben en houden is ook een uitdaging. Hoe kan IT je helpen om tevreden medewerkers te hebben?


Gebruiksscenario'sScenario's: Wil je weten welke gebruiksscenario's het Modern Apps team ondersteunt?

 
 • Een lange-termijn IT-plan opstellen 
  Om te weten welke richting je moet uitgaan, moet je eerst je doel bepalen. Daarna kan je je pas afvragen hoe nieuwe IT-technologie je kan helpen om dat doel te bereiken. 
 • Onderweg kunnen werken (Mobiel) 
  Bedrijfsprocessen stoppen niet wanneer een medewerker weg is van zijn bureau. Moderne apps zorgen ervoor dat een gebruiker heel efficiënt zijn job kan doen van op de plek waar hij zijn zich bevindt.  


TechnologieënTechnologieën: Wil je weten welke technologieën het Modern Apps team ondersteunt?

 
 • Azure Active Directory
  Azure AD is de identiteits- en toegangsbeveiliging in en voor de Cloud en werkt geïntegreerd met uw on-premise Active Directory. Azure AD is één van de hoekstenen van een Hybrid Cloud aanpak.
 • Azure Application Services
  De Azure Application Services geven je de mogelijkheid om je IT-toepassingen uit te breiden met functies die normaal enkel zijn weggelegd voor de allergrootste bedrijven.
 • Azure Power BI
  Power BI zet je bedrijfsgegevens om in rijke visuele representaties die je zelf kan samenstellen en organiseren zodat je je kan concentreren op wat belangrijk is.
 • K2 Appit
  K2 Appit is een technologie om workflow- en formulieren-apps voor SharePoint te configureren, in de cloud, en geïntegreerd met je line-of-business-applicaties.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. onze Modern Apps Development Services?

 
 • 5 Shades of mobile grey
  OK, so you’re convinced that mobile computing may have some value for your organization. But where do you stand today? On a scale of 1 to 5 how deep into mobile is your company? 
 • Business Processes on the Road: Why you need Mobile Apps
  The private use of apps on our smart phones is spilling over into our professional life: we expect more and more to stay in touch with our ‘home base’ and have quick and easy access to business information on our mobile devices, any time, any place. 
 • Wie zijn de concurrenten van Spikes?
  Men vraagt mij regelmatig: ”Wie zijn de concurrenten van Spikes?” Het klassieke antwoord is dan: “De grote systeemintegratoren van België.” (Ik noem geen namen.) Dat is natuurlijk niet waar. Onze echte concurrenten zijn Viber, Facetime, WhatsApp, SnapChat, Messenger, Facebook, Doodle, Google Docs, Dropbox, en vele andere. Ik verklaar me nader. 
 • Zo wordt u Business 4.0
  Business 4.0 staat voor de moderne IT-omgeving die u nodig heeft voor een betere service aan uw klanten en voor tevreden medewerkers.