SpikesRoadmap to a Digital Workplace : The future of working together


Slimmer werken in plaats van harder lijkt wel de slogan van de laatste maanden! Makkelijker gezegd dan gedaan, denkt u? Inderdaad, maar het is duidelijk dat een moderne werkplek die een efficiëntere samenwerking stimuleert tussen medewerkers, klanten en partners daar een belangrijke voorwaarde voor is! Dé uitdaging voor vele CIOs en hun teams is om die moderne werkplek concreet vorm te geven op een zowel flexibele als beveiligde manier

In een traject van 3 opeenvolgende seminaries reikt Spikes u inspirerende, praktijkgerichte en leerrijke inzichten die u meteen concreet kan toepassen in uw organisatie. Samen bekijken we hoe jouw organisatie kan evolueren naar een moderne werkplek, nemen we samen de eerste stap naar een productievere organisatie en bestuderen we de impact van een sensitieve aanpak binnen uw bedrijf.

Schrijf je nu in en laat je inspireren tijdens de leerrijke seminarie sessies: Roadmap to a Digital Workplace - The future of working together

Ontdek de volledige agenda van elke sessie via onderstaande links:

Registreer je nu voor 1, 2 of 3 sessies !


De eerste 10 deelnemers die zich inschrijven, voor een volledig traject van 3 seminaries, ontvangen een gratis exemplaar van het inspirerende boek: 'The digital transformation playbook'!
Een must-have voor elke organisatie die streeft naar digitale transformatie.

* indicates required
Seminarie(s) naar keuze:


Ken je nog iemand die misschien interesse heeft in onze seminaries? Nodig hem of haar dan zeker uit, of deel deze pagina!