Spikes

Sensitieve organisaties :
handboek voor een reactieve organisatie

woensdag 15 februari 2017, 8.30u- 13.00u
Sensitieve organisaties beseffen als eerste hoe medewerkers zich voelen en hoe ze denken over klanten, wat klanten over hun organisatie denken, ... etc. Elk van deze elementen heeft in de dagelijkse werking een impact op de effectiviteit van jouw medewerkers en de resultaten van uw organisatie. Daarom willen we je meenemen in de meest vernieuwende mogelijkheden die Microsoft ons biedt om op basis van jouw huidig platform te evolueren naar een sensitieve organisatie en zo een competitief voordeel te creëren.
Wat mag je verwachten ?
  • Welke mogelijkheden er beschikbaar zijn om tot predictieve analyses te komen
  • Hoe deze analyses gekoppeld kunnen worden aan jouw business applicaties voor het genereren van directe actie
  • Hoe sentiment analyse concreet uitwerkt wordt
  • Hoe dit alles kan evolueren naar een strategisch instrument in jouw bedrijfswerking, zowel op gebied van HR beleid, customer service, als change management.
Dit alles wordt ondersteund door klantencases en live demonstraties op basis van concrete scenario's.
Schrijf je alvast hier in en ontdek zelf hoe we deze inzichten kunnen inzetten om productiviteit en efficiëntie te verhogen en tot tastbare resultaten te komen!
  

Agenda

8:00

Ontvangst

8:30

Situering Spikes

8:45

Visie rond analytics binnen een digitale werkplek, strategie en architectuur

Een werkplek is meer dan alleen cijfers, maar ook menselijke netwerken en processen. Suggereren met wie te praten, bepaalde informatie aanbevelen, relevante gegevens uitfilteren, maar ook het onderzoeken van de bedrijfs- en samenwerkingscultuur liggen onder de horizon.

9:15

Analytics op ongestructureerde content

Vanuit de focus om teams te ondersteunen in hun samenwerking én het onontgonnen potentieel van ongestructureerde content in Office 365 te illustreren vanuit een makelijk herkenbare situatie worden 'Stage Gate' processen (bv. project management processen, innovatie processen) als voorbeeld genomen. 

9:35

Live demo 

Praktijkvoorbeelden aan de hand van "Stage Gate" processen

9:50

Koffiepauze

10:30

Data as a service – architectuur

Cloud based “Data as a service” architecturen ondersteunen de “knowledge worker” (financieel, aankoop, sales, ...) in contexten waar nog niet alle masterdata bedrijfsbreed volledig gestandaardiseerd is.  In plaats van eerst alle afdelingen, divisies, dochterbedrijven te ‘migreren’ naar één ERP, CRM, ... kan middels een ‘Data as a service’ architectuur gezorgd worden dat mensen uit diverse contexten toch kunnen samenwerken vanuit één visie op masterdata.  Deze sessie geeft een beeld van wat dergelijke architecturen inhouden en mogelijk maken.

11:15

Microsoft Cognitive Services : Give your Apps a human side

Bots, artificiële intelligentie en conversationele user interfaces waren de afgelopen 6 maanden dominant in het nieuws. Omdat dit een kantelmoment is in hoe mensen in de toekomst met applicaties zullen omgaan is het belangrijk om de relevantie ervan voor uw bedrijf in vraag te stellen.

In deze sessie duiken we in Microsoft's Cognitive Services en tonen we wat de kracht van machine learning voor uw organisatie kan betekenen.

11:45

Licentiëring : welke implicaties hebben alle vernieuwingen op uw licentiemodel

12:00

Networking drink

Unieke gelegenheid om kennis en ervaring te delen met collega's uit tal van grote bedrijven.

13:00

Einde

 
Inschrijven >>