Diensten - Spikes Projects

Maak van uw bedrijfsapplicatie een geïntegreerd System of Engagement

Iedere online interactie met een collega, klant, of business partner, moet uitmonden in een een unieke en hoogst persoonlijke ervaring. Breng de gebruiker in functie van de context, automatisch in contact met de juiste persoon - via online messaging, email, telefoon... Bied hem meteen de relevante documenten en dossiers aan op basis van contextgevoelige parameters.

Kortom, maak van uw Portal, Extranet of Intranet de basis voor een ongeziene vorm van User Engagement !

 

Waarom kiezen voor Spikes?

De succesvolle aanpak van Spikes is gestoeld op drie pijlers:

  • Technologische expertise - Spikes brengt betrouwbare Microsoft technologieën - SharePoint, Office365, Lync, Exchange en Dynamics CRM - samen tot één intelligent en contextgevoelig System of Engagement - geïntegreerd met uw bestaand bedrijfssysteem.
  • Business focus - Uw project moet bijdragen tot het verhogen van uw bedrijfsprestaties en KPI’s. Daarom zal Spikes bij ieder project starten met een grondige analyse van uw bedrijfsdoelstellingen en -processen.
  • Betrokkenheid van de eindgebruiker - Van bij de start van ieder project, betrekt Spikes de toekomstige gebruikers actief bij de ontwikkeling van een nieuw System of Engagement. Zij bepalen immers het toekomstig succes.
Lees meer