Producten - SpikesTogether platform

SpikesTogether combineert standaard componenten met een krachtig ontwikkelingsplatform waarmee IT-professionals, bovenop Microsoft SharePoint, geavanceerde oplossingen op maat kunnen bouwen voor Workflows, connectiviteit en documentbeheer. Van eenvoudige online goedkeuringstrajecten tot complexe integraties met externe applicaties en cloud services - SpikesTogether vormt voor de IT-professional de omgeving bij uitstek om snel en eenvoudig de meest complexe processen te automatiseren.

Voordelen

  • Snellere implementatie - U beschikt over standaard Workflows, online formulieren, Alerts en rapportagefuncties om via Drag & Drop makkelijk en snel vertrouwde processen en Workflows naar uw digitale omgeving te brengen.
  • Gebouwd op Microsoft SharePoint - U haalt het maximum uit SharePoint uw bestaande infrastructuur en profiteert van een eenvoudig beheer en een hogere ROI.
  • Geïntegreerd met uw systemen - SpikesTogether werd ontwikkeld om een naadloze integratie mogelijk te maken met uw ERP-systeem, communicatieplatform en met alle mogelijke cloud services.

Features

Lees meer