Technologieën

Mobiele applicaties

Mobiele applicaties (op Smartphone of tablet) zorgen ervoor dat dat uw medewerkers steeds toegang hebben tot de bedrijfsgegevens die ze nodig hebben, zelfs wanneer ze niet aan hun bureau zitten. Door mobiele applicaties te gebruiken, stoppen uw bedrijfsprocessen niet wanneer medewerkers niet op kantoor zijn. Sterker nog, door slim gebruik te maken van de mogelijkheden van Smartphones en tablets kan u dingen doen die voorheen niet mogelijk waren: foto’s nemen en integreren met bestaande data, gebruik maken van geo-localisatie om geografische informatie automatisch vast te leggen, handtekeningen of schetsen capteren, enz.

Hoewel generieke mobiele applicaties al veel mogelijk maken, kan u de volle toegevoegde waarde van mobiele applicaties voor uw medewerkers en klanten pas realiseren door bedrijfseigen oplossingen te bouwen, waarin uw back-end gegevens zijn geïntegreerd.

Microsoft Lync

Microsoft Lync is een uniform communicatieplatform voor bedrijven. Met Lync worden personen overal met elkaar in contact gebracht; de oplossing biedt onder andere volgende functies:

 • Aanwezigheidsinformatie in real - time, inclusief foto, beschikbaarheidsstatus en locatie, en uitgebreide mogelijkheden voor chatberichten om efficiënt en doeltreffend te communiceren.
 • Via uw computer bellen met andere Lync- of Skype - gebruikers in uw organisatie of in andere organisaties.
 • Vooraf geplande en ter plekke gestarte audio-, video- en webvergaderingen opzetten, beheren en bijwonen met mensen binnen en buiten uw organisatie.
 • Online presentaties verrijken met een gedeeld scherm en virtuele whiteboards.
 • Klanten laten deelnemen aan uw Lync - vergaderingen, ook al zijn ze geen Office 365 - of Lync Online - klant.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 helpt mensen om op nieuwe manieren in contact te blijven. Gebruikers profiteren van alle productiviteitsvoordelen van Microsoft Office én van de kracht die cloud services bieden. U beschikt altijd over cloud - versies van Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online, samen met steeds de nieuwste versie van de Office Professional Plus-suite. Via een eenvoudige beheerconsole kunnen één of meerdere personen binnen de organisatie alle functies, instellingen en implementatie voor alle medewerkers regelen.

Yammer

Yammer is het private sociale netwerk dat u en uw bedrijf helpt om in controle te blijven: u blijft verbonden met de juiste mensen, deelt informatie over alle teams heen en organiseert uw projecten, zodat u sneller vooruit kan!

 • Behoud het overzicht - Met Yammer blijft u in verbinding met collega’s, informatie en conversaties. Maak gebruik van uw netwerk om te vinden wat u zoekt en de juiste belissingen te nemen.
 • De Bottom up -aanpak - Laat organigrammen geen rem vormen op een betere samenwerking! Yammer brengt mensen samen die dezelfde doelstellingen en projecten delen.
 • Gebouwd voor u - Yammer evolueert samen met u, zodat uw organisatie klaar is voor wat er komen gaat. Een motiverende, gebruiksvriendelijke oplossing die afgestemd is op uw behoeften !

Microsoft Exchange Online

Dankzij Microsoft Exchange Online krijgt u van overal toegang tot uw email, kalender en contactpersonen via de web browser van uw PC, smartphone of tablet. U blijft bovendien beschermd tegen Malware dankzij anti-spam filters en geniet van een and 24/7 telefonische ondersteuning door Microsoft.

Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint biedt een krachtige, eenvoudig te implementeren infrastructuur die de productiviteit van uw bedrijf kan helpen verhogen. Medewerkers kunnen informatie delen met anderen, documenten van begin tot eind beheren en rapporten publiceren waardoor iedereen betere beslissingen kan nemen. Dankzij flexibele implementatieopties kunt u het systeem zodanig aanpassen dat uw werknemers effectief kunnen werken in een veilige omgeving. Het gecentraliseerde beheer en de managementfuncties zorgen ervoor dat u controle houdt over een systeem waarmee u meteen kunt inspelen op elke nieuwe behoefte in uw bedrijf.

Windows Azure

Windows Azure is het cloud-gebaseerde besturingssysteem van Microsoft dat deel uitmaakt van het Azure Services Platform. Windows Azure is verantwoordelijk voor de uitvoering van applicaties en voor de opslag van data voor die applicaties. De applicaties in Windows Azure worden uitgevoerd in de vorm van zogenaamde 'instances', die draaien in de vorm van Virtual Machines (VM's). Van alle data die zijn opgeslagen in Windows Azure storage worden drie kopieën gemaakt, die constant worden gesynchroniseerd, zodat de kans op verlies van data minimaal blijft.

Microsoft Dynamics CRM

Dankzij Microsoft Dynamics CRM heeft business professionals toegang tot uitgebreide klantinformatie via zijn vertrouwde Microsoft Outlook interface. De oplossing biedt volgende mogelijkheden:

 • Marketing - flexibel segmenteren, beheer van campagnes en opvolgen van de resultaten.
 • Verkoop - traceren van opportuniteiten van lead tot klant, offertebeheer en dynamische verkoopprognoses.
 • Customer Service — efficiënt beheer van uw servicegebonden activiteiten op maat en stroomlijnen van escalatietrajecten
 • xRM - platform voor de ontwikkeling van flexibele toepassingen op maat van uw bedrijf of sector.


Lees meer