Scenario's

Beveiligen van gebruikers, apps, gegevens en devices


In een mobiele en internetgedreven wereld is de beveiliging van gebruikersprofielen en paswoorden, bedrijfsgegevens, apps en devices van levensbelang op gebied van reputatie en financiële prestaties.

Beveiligen van gebruikers, apps, gegevens en devicesAngst voor de beveiliging mag niet de rem zijn om de bedrijfsstrategie m.b.t. het openstellen van bedrijfsgegevens en –applicaties buiten de muren van de organisatie. Niets doen is geen optie: je gebruikers zullen zelf wegen vinden om toch bedrijfsgegevens te delen met anderen, buiten jouw controle.

De mogelijkheden m.b.t. het beveiligen van bedrijfsgegevens gaat veel verder dan je waarschijnlijk vermoedt: gebruikersprofielen, apps, gegevens en devices kunnen afzonderlijk worden beveiligd. Jij bepaalt welke gebruikers mobiel mogen werken, of welke gegevens wel of niet mogen worden gedeeld met 3den, of wie welke apps mag gebruiken.

Met een goed geïmplementeerde beveiliging staat niets je in de weg open om een Business 4.0-organisatie te worden.
 

Lees verder:

   

KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 
 • Willemen Groep bespaart tijd met Windows Intune
  Willemen Groep nam ICT-partner T-BENCH (Spikes) onder de arm. Vanuit Windows Intune zetten zij een softwareportal op, waar de medewerkers alle nodige software kunnen downloaden als ze de Intune app hebben geïnstalleerd. Intune biedt een overzichtelijk dashboard, met controle over wie welke software op welk toestel heeft draaien.


DoelstellingBedrijfsdoelstellingen: Wil je weten welke bedrijfsdoelstellingen je kan ondersteunen door gebruikers, apps, gegevens en devices te beveiligen?

 
 • Reputatie veiligstellen
  ‘Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.’ Elke organisatie moet erover waken dat het zijn professioneel imago in stand houdt. IT kan daarbij helpen.


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welk team voor je klaar staat om jouw organisatie te helpen om gebruikers, apps, gegevens en devices te beveiligen?

 
 • Hybrid Cloud Infrastructure Services
  Het Hybrid Cloud team levert je de nodige kennis en diensten om je datacenter te doen evolueren van een on-premise omgeving naar een gemengde on-premise-en-cloud-omgeving waarin je het beste van beide werelden kan gebruiken.


TechnologieënTechnologieën: Wil je weten welke technologieën je kunnen helpen om gebruikers, apps, gegevens en devices te beveiligen?

 
 • Azure Active Directory
  Azure AD is de identiteits- en toegangsbeveiliging in en voor de Cloud en werkt geïntegreerd met uw on-premise Active Directory. Azure AD is één van de hoekstenen van een Hybrid Cloud aanpak.
 • Enterprise Mobility Suite
  Maak je medewerkers productiever met hun favoriete apps en devices en beveilig tegelijkertijd je bedrijfsgegevens.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. het beveiligen van gebruikers, apps, gegevens en devices?

 
 • 5 tinten mobiel grijs
  Mobiele devices zijn niet meer weg te denken uit ons privé-leven, en nemen ook in het bedrijfsleven snel aan belang. Hoe snel? En in welke mate? Deze blogpost beschrijft 5 niveau’s van mobiele integratie in de IT van een organisatie. 
 • Business Processes on the Road: Why you need Mobile Apps
  The private use of apps on our smart phones is spilling over into our professional life: we expect more and more to stay in touch with our ‘home base’ and have quick and easy access to business information on our mobile devices, any time, any place. 
 • Zo wordt u Business 4.0
  Business 4.0 staat voor de moderne IT-omgeving die u nodig heeft voor een betere service aan uw klanten en voor tevreden medewerkers.