Scenario's

Eender waar kunnen werken (NWOW)


Er zijn minder en minder ‘9-to-5 same-place everyday’-jobs. Onder invloed van verkeersdrukte enerzijds en een beter evenwicht tussen privé- en beroepsleven zoeken vele bedrijven oplossingen om hun medewerkers flexibele werkplekken aan te bieden.

Eender waar kunnen werken (NWOW)Thuiswerken, satellietkantoren en flexplekken worden meer en meer gebruikt. Maar e.e.a. veronderstelt wel dat medewerkers buiten de muren van de organisatie op een beveiligde manier toegang kunnen krijgen tot bedrijfsmail, -applicaties en –gegevens.

Vele bedrijven schrikken daarvoor terug omwille van de beveiliging van hun IT-systemen. Maar vandaag zijn alle technologieën beschikbaar om beide werelden met elkaar te verzoenen: de wereld van de flexibiliteit om eender waar, eender wanneer te kunnen werken, en de wereld van de beveiliging om buitenstaanders ongeoorloofde toegang tot bedrijfsgegevens te kunnen ontzeggen.

Spikes helpt je om een any-time/any-place strategie te implementeren waarmee je de nodige gecontroleerde flexibiliteit kan creëren om de productiviteit van je medewerkers te verhogen.
 

Lees verder:

   

KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 
 • Willemen Groep bespaart tijd met Windows Intune
  Willemen Groep nam ICT-partner T-BENCH (Spikes) onder de arm. Vanuit Windows Intune zetten zij een softwareportal op, waar de medewerkers alle nodige software kunnen downloaden als ze de Intune app hebben geïnstalleerd. Intune biedt een overzichtelijk dashboard, met controle over wie welke software op welk toestel heeft draaien.


DoelstellingBedrijfsdoelstellingen: Wil je weten welke bedrijfsdoelstellingen je kan ondersteunen door eender waar te kunnen werken?

 
 • Kosten verlagen
  Door IT op het juiste moment en op de juiste manier in te schakelen kan je organisatie en haar medewerkers efficiënter en productiever worden zonder dat het pijn doet.
 • Kwaliteit verhogen
  Kwaliteit verhogen is een constante zorg. Slechte kwaliteit kost je organisatie niet alleen veel geld, het schaadt ook haar reputatie. IT kan helpen om de kwaliteit in je organisatie te verbeteren.
 • Reputatie veiligstellen
  ‘Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.’ Elke organisatie moet erover waken dat het zijn professioneel imago in stand houdt. IT kan daarbij helpen.
 • Tevreden medewerkers hebben
  Goede medewerkers vinden is moeilijk. Gemotiveerde medewerkers hebben en houden is ook een uitdaging. Hoe kan IT je helpen om tevreden medewerkers te hebben?


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welke teams voor je klaar staan om jouw organisatie te helpen om eender waar te kunnen werken?

 
 • Hybrid Cloud Infrastructure Services
  Het Hybrid Cloud team levert je de nodige kennis en diensten om je datacenter te doen evolueren van een on-premise omgeving naar een gemengde on-premise-en-cloud-omgeving waarin je het beste van beide werelden kan gebruiken.
 • Office 365 Productivity Services
  Het Office 365 team levert je alle nodige kennis en diensten om Office 365 te gebruiken om de persoonlijke productiviteit van je gebruikers en de efficiëntie van je teams substantieel te verhogen.


TechnologieënTechnologieën: Wil je weten welke technologieën je kunnen helpen om eender waar te kunnen werken?

 
 • Azure Active Directory
  Azure AD is de identiteits- en toegangsbeveiliging in en voor de Cloud en werkt geïntegreerd met uw on-premise Active Directory. Azure AD is één van de hoekstenen van een Hybrid Cloud aanpak.
 • Azure Infrastructure Services
  Azure, het cloudcomputingplatform van Microsoft, bevat een aantal diensten waarmee je je lokaal datacenter kan uitbreiden met eerste-klas infrastructuurfuncties.
 • Dynamics CRM Online
  In een wereld waar communicatie en samenwerking voorop staan, is een gecentraliseerd contactbeheer van vitaal belang. Het is immers de basis voor een efficiënte commerciële en operationele werking.
 • Infrastructure Migration Tooling
  Je complexe IT-infrastructuur kan niet handmatig worden gemigreerd naar de cloud. Om dat op een planbare en beheersbare manier te doen, stellen wij je deze hulpmiddelen voor.
 • K2 Appit
  K2 Appit is een technologie om workflow- en formulieren-apps voor SharePoint te configureren, in de cloud, en geïntegreerd met je line-of-business-applicaties.
 • Office 365 (Algemeen)
  Office 365 is een reeks van Microsoft tools voor de moderne onderneming waarmee je altijd en overal, en met eender welk device, persoonlijk productiever kan zijn, en efficiënter kan samenwerken met collega’s, partners en klanten.
 • Office 365 (Exchange Online)
  Met Exchange Online kan je overal en altijd slimmer werken met eender welk device. Exchange Online geeft je een beveiligde toegang tot je bedrijfs-e-mail van op eender welke locatie.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. eender waar kunnen werken?

 
 • 5 tinten mobiel grijs
  Mobiele devices zijn niet meer weg te denken uit ons privé-leven, en nemen ook in het bedrijfsleven snel aan belang. Hoe snel? En in welke mate? Deze blogpost beschrijft 5 niveau’s van mobiele integratie in de IT van een organisatie. 
 • Zo wordt u Business 4.0
  Business 4.0 staat voor de moderne IT-omgeving die u nodig heeft voor een betere service aan uw klanten en voor tevreden medewerkers.