Scenario's

Efficiënt vergaderen


Vergaderingen zijn efficiënt wanneer ze op het juiste tijdstip en de juiste plaats zijn gepland, wanneer de agenda gekend is, te bespreken documenten beschikbaar zijn, wanneer de notulen voor iedereen beschikbaar is en to-do’s of taken transparant worden toegewezen en opgevolgd.

Vele medewerkers staan niet stil bij de mogelijkheden die de tools waarover ze reeds beschikken bieden om vergaderingen efficiënter te organiseren en op te volgen. 

Efficiënt vergaderenHet begint bij het plannen van de meeting: de agenda’s van deelnemers kunnen raadplegen om het juiste tijdstip te vinden. In een moderne organisatie maakt de locatie van de meeting weinig uit: wie niet fysiek aanwezig kan zijn, neemt deel via Skype for Business. De werktijd die kan worden gewonnen door verplaatsingen voor vergaderingen te vermijden, zijn in alle organisaties aanzienlijk. (Ja, natuurlijk is het soms nodig om elkaar face-to-face te ontmoeten, maar het is net zo goed waar dat niet alle vergaderingen face-to-face moeten plaatsvinden.)

Het gaat verder met het opstellen van een agenda en die beschikbaar te stellen voor alle deelnemers. En daarbij worden natuurlijk ook de documenten ter beschikking gesteld die tijdens de vergadering zullen worden besproken.
En om het verhaal af te ronden wordt ook meteen een document ter beschikking gesteld dat tijdens de meeting zal worden gebruikt om de notulen vast te leggen en to-do’s te noteren en op te volgen.

Spikes helpt jou en je medewerkers om meer te halen uit bestaande Office 365 tooling om vergaderingen efficiënter te laten verlopen.
 

Lees verder:

   

KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 

DoelstellingBedrijfsdoelstellingen: Wil je weten welke bedrijfsdoelstellingen je kan ondersteunen door efficiënt te vergaderen?

 
 • Kosten verlagen
  Door IT op het juiste moment en op de juiste manier in te schakelen kan je organisatie en haar medewerkers efficiënter en productiever worden zonder dat het pijn doet.
 • Tevreden medewerkers hebben
  Goede medewerkers vinden is moeilijk. Gemotiveerde medewerkers hebben en houden is ook een uitdaging. Hoe kan IT je helpen om tevreden medewerkers te hebben?


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welke teams voor je klaar staan om jouw organisatie te helpen om efficiënt te kunnen vergaderen?

 
 • Office 365 Productivity Services
  Het Office 365 team levert je alle nodige kennis en diensten om Office 365 te gebruiken om de persoonlijke productiviteit van je gebruikers en de efficiëntie van je teams substantieel te verhogen.
 • BusinessFirst Adoption Services
  Het BusinessFirst team levert je de nodige kennis en diensten om ervoor te zorgen dat nieuwe technologieën (vooral Office 365) actief worden gebruikt door alle je gebruikers.


TechnologieënTechnologieën: Wil je weten welke technologieën je kunnen helpen om efficiënt te vergaderen?

 
 • Office 365 (Algemeen)
  Office 365 is een reeks van Microsoft tools voor de moderne onderneming waarmee je altijd en overal, en met eender welk device, persoonlijk productiever kan zijn, en efficiënter kan samenwerken met collega’s, partners en klanten.
 • Office 365 (Skype for Business)
  Skype for Business biedt je een communicatiemechanisme voor persoon-tot-persooncommunicatie, vergaderingen en conferenties, en dit alles geïntegreerd met je vertrouwde Office apps.
 • Office Pro Plus
  Office Pro Plus is je vertrouwde Office suite, waar je ook bent, op elk van je devices, met een verhoogde beveiliging en met regelmatige, geleidelijke updates.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. efficiënt vergaderen?

 
 • Zo wordt u Business 4.0
  Business 4.0 staat voor de moderne IT-omgeving die u nodig heeft voor een betere service aan uw klanten en voor tevreden medewerkers.