Scenario's

Bestaande bedrijfsapplicaties een tweede leven geven


Nieuwe bedrijfsapplicaties bouwen of kopen kost veel geld. De invoering ervan in de organisatie brengt veel commotie teweeg. Allemaal redenen om een bedrijfsapplicatie zo lang mogelijk te blijven gebruiken.

Bestaande bedrijfsapplicaties een 2de leven gevenMaar tijden veranderen, en zeker op gebied van IT evolueert alles snel. Wat gisteren een goede IT-applicatie was, is dat vandaag niet meer. Gebruikers zijn altijd online en verwachten altijd en overal toegang te hebben tot bedrijfsgegevens en –applicaties.

Vandaag is het mogelijk om de levensduur van uw bestaande bedrijfsapplicaties te verlengen door ze toegankelijk te maken voor uw mobiele werkers. Dat kan op 2 manieren.

Met Virtual Desktop of Remote Apps kan uw medewerker een bestaande bedrijfstoepassing (ongewijzigd) gebruiken vanop eender welk device en vanop eender welke locatie.

Maar u kan een hoger rendement halen uit uw bestaande bedrijfstoepassingen door voor specifieke functies een nieuwe user interface te bouwen die veel meer aanpast bij de noden van uw gebruikers. Een medewerker die onderweg, bij een klant, op een werf, op een afgelegen locatie, gegevens moet kunnen vastleggen in uw bedrijfstoepassing, heeft nood aan een heel gerichte efficiënte app om dat te doen. ‘Modern Apps’ zijn kleine toepassingen die specifieke functies van bestaande toepassingen beschikbaar maken voor mobiele werkers.
Op die manier haalt u ook meer rendement uit de budgetten die u nu besteedt aan het onderhoud van die bedrijfstoepassingen.

Spikes helpt u om uw bestaande bedrijfstoepassingen klaar te maken voor een verlengde levensduur.
 

Lees verder:

   

KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 

DoelstellingBedrijfsdoelstellingen: Wil je weten welke bedrijfsdoelstellingen je kan ondersteunen door bestaande bedrijfsapplicaties een 2de leven te geven?

 
 • Kosten verlagen
  Door IT op het juiste moment en op de juiste manier in te schakelen kan je organisatie en haar medewerkers efficiënter en productiever worden zonder dat het pijn doet.
 • Kwaliteit verhogen
  Kwaliteit verhogen is een constante zorg. Slechte kwaliteit kost je organisatie niet alleen veel geld, het schaadt ook haar reputatie. IT kan helpen om de kwaliteit in je organisatie te verbeteren.
 • Reputatie veiligstellen
  ‘Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.’ Elke organisatie moet erover waken dat het zijn professioneel imago in stand houdt. IT kan daarbij helpen.
 • Tevreden medewerkers hebben
  Goede medewerkers vinden is moeilijk. Gemotiveerde medewerkers hebben en houden is ook een uitdaging. Hoe kan IT je helpen om tevreden medewerkers te hebben?


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welke teams voor je klaar staan om jouw organisatie te helpen om bestaande bedrijfsapplicaties een 2de leven te geven?

 
 • Hybrid Cloud Infrastructure Services
  Het Hybrid Cloud team levert je de nodige kennis en diensten om je datacenter te doen evolueren van een on-premise omgeving naar een gemengde on-premise-en-cloud-omgeving waarin je het beste van beide werelden kan gebruiken.
 • Modern Apps Development Services
  Het Modern Apps team levert je alle nodig kennis en diensten om je bestaande applicaties uit te breiden met functies voor de moderne medewerker die 'always online' is en van op eender welke locatie zijn werk moet kunnen doen.


TechnologieënTechnologieën: Wil je weten welke technologieën je kunnen helpen om bestaande bedrijfsapplicaties een 2de leven te geven?

 
 • Azure Active Directory
  Azure AD is de identiteits- en toegangsbeveiliging in en voor de Cloud en werkt geïntegreerd met uw on-premise Active Directory. Azure AD is één van de hoekstenen van een Hybrid Cloud aanpak.
 • Azure Application Services
  De Azure Application Services geven je de mogelijkheid om je IT-toepassingen uit te breiden met functies die normaal enkel zijn weggelegd voor de allergrootste bedrijven.
 • Enterprise Mobility Suite
  Maak je medewerkers productiever met hun favoriete apps en devices en beveilig tegelijkertijd je bedrijfsgegevens.
 • Infrastructure Migration Tooling
  Je complexe IT-infrastructuur kan niet handmatig worden gemigreerd naar de cloud. Om dat op een planbare en beheersbare manier te doen, stellen wij je deze hulpmiddelen voor.
 • K2 Appit
  K2 Appit is een technologie om workflow- en formulieren-apps voor SharePoint te configureren, in de cloud, en geïntegreerd met je line-of-business-applicaties.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. dit scenario?

 
 • 5 tinten mobiel grijs
  Mobiele devices zijn niet meer weg te denken uit ons privé-leven, en nemen ook in het bedrijfsleven snel aan belang. Hoe snel? En in welke mate? Deze blogpost beschrijft 5 niveau’s van mobiele integratie in de IT van een organisatie. 
 • Business Processes on the Road: Why you need Mobile Apps
  The private use of apps on our smart phones is spilling over into our professional life: we expect more and more to stay in touch with our ‘home base’ and have quick and easy access to business information on our mobile devices, any time, any place. 
 • Wie zijn de concurrenten van Spikes?
  Men vraagt mij regelmatig: ”Wie zijn de concurrenten van Spikes?” Het klassieke antwoord is dan: “De grote systeemintegratoren van België.” (Ik noem geen namen.) Dat is natuurlijk niet waar. Onze echte concurrenten zijn Viber, Facetime, WhatsApp, SnapChat, Messenger, Facebook, Doodle, Google Docs, Dropbox, en vele andere. Ik verklaar me nader. 
 • Zo wordt u Business 4.0
  Business 4.0 staat voor de moderne IT-omgeving die u nodig heeft voor een betere service aan uw klanten en voor tevreden medewerkers.