Scenario's

Gemakkelijk rapporten en dashboards maken


Gemakkelijk rapporten en dashboards makenElke organisatie, elk departement, elk individu heeft toegang tot een schat aan data, maar doet daar veelal weinig mee. Nochtans kunnen veel inzichten worden gecreëerd wanneer die data op de juiste manier wordt bijeengebracht en voorgesteld. Die inzichten kunnen op elk niveau van de organisatie gebruikt worden om discussies te voeren en beslissingen te nemen.
 
Spikes helpt je om medewerkers gemakkelijker toegang te geven tot de tools waarmee ze bruikbare dashboards kunnen maken, en die kunnen delen met hun collega's.

 

Lees verder:

   

KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 

DoelstellingBedrijfsdoelstellingen: Wil je weten welke bedrijfsdoelstellingen je kan ondersteunen door gemakkelijk rapporten en dashboards te maken?

 
 • Kwaliteit verhogen
  Kwaliteit verhogen is een constante zorg. Slechte kwaliteit kost je organisatie niet alleen veel geld, het schaadt ook haar reputatie. IT kan helpen om de kwaliteit in je organisatie te verbeteren.


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welk team voor je klaar staat om je te helpen gemakkelijk rapporten en dashboards te maken?

 
 • Modern Apps Development Services
  Het Modern Apps team levert je alle nodig kennis en diensten om je bestaande applicaties uit te breiden met functies voor de moderne medewerker die 'always online' is en van op eender welke locatie zijn werk moet kunnen doen.


TechnologieënTechnologieën: Wil je weten welke technologieën je kunnen helpen om gemakkelijk rapporten en dashboards te maken?

 
 • Azure Power BI
  Power BI zet je bedrijfsgegevens om in rijke visuele representaties die je zelf kan samenstellen en organiseren zodat je je kan concentreren op wat belangrijk is.
 • Dynamics CRM Online
  In een wereld waar communicatie en samenwerking voorop staan, is een gecentraliseerd contactbeheer van vitaal belang. Het is immers de basis voor een efficiënte commerciële en operationele werking.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. gemakkelijk rapporten en dashboards maken?

 
 • Zo wordt u Business 4.0
  Business 4.0 staat voor de moderne IT-omgeving die u nodig heeft voor een betere service aan uw klanten en voor tevreden medewerkers. 
 • 5 tinten mobiel grijs
  Mobiele devices zijn niet meer weg te denken uit ons privé-leven, en nemen ook in het bedrijfsleven snel aan belang. Hoe snel? En in welke mate? Deze blogpost beschrijft 5 niveau’s van mobiele integratie in de IT van een organisatie.