Scenario's

Intergreren van dochterbedrijven op vlak van IT


Natuurlijk plant elke IT Manager zorgvuldig hoe hij zijn of haar infrastructuur en Service Management Functies uitbouwt om de organisaties te ondersteunen in haar doelstellingen. Maar dan komen de onverwachte gebeurtenissen: een aangekochte IT-toepassing die ASAP beschikbaar moet zijn, 2 of 3 buitenlandse dochterondernemingen die werden aangekocht, etc. Door die gebeurtenissen moet vaak afgestapt worden van het mooi uitgekiende plan.

Intergreren van dochterbedrijven op vlak van ITDaarom is het af en toe nodig om orde op zaken te stellen en e.e.a. terug te stroomlijnen. Zo’n moment is dan een ideale gelegenheid om te kijken op welke manier Cloud-computing kan helpen om dat te realiseren. De Cloud maakt het immers gemakkelijker om diverse locaties te integreren, of om tijdelijk extra capaciteit te hebben op het moment van de reorganisatie.

Bovendien biedt de Cloud mogelijkheden die voordien niet bestonden, of onbetaalbaar waren, en die nu wel binnen handbereik komen.

Spikes helpt je om op basis van Microsofttechnologieën je datacenter en Service Management Functions klaar te maken voor een volgende fase van groei en dienstverlening.
 

Lees verder:

   

KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 

DoelstellingBedrijfsdoelstellingen: Wil je weten welke bedrijfsdoelstellingen je kan ondersteunen door dochterbedrijven te integreren op vlak van IT?

 
 • Kosten verlagen
  Door IT op het juiste moment en op de juiste manier in te schakelen kan je organisatie en haar medewerkers efficiënter en productiever worden zonder dat het pijn doet.


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welk team voor je klaar staat om je te helpen om dochterbedrijven te integreren op vlak van IT?

 
 • Hybrid Cloud Infrastructure Services
  Het Hybrid Cloud team levert je de nodige kennis en diensten om je datacenter te doen evolueren van een on-premise omgeving naar een gemengde on-premise-en-cloud-omgeving waarin je het beste van beide werelden kan gebruiken.


TechnologieënTechnologieën: Wil je weten welke technologieën je kunnen helpen om dochterbedrijven te integreren op vlak van IT?

 
 • Azure Active Directory
  Azure AD is de identiteits- en toegangsbeveiliging in en voor de Cloud en werkt geïntegreerd met uw on-premise Active Directory. Azure AD is één van de hoekstenen van een Hybrid Cloud aanpak.
 • Azure Infrastructure Services
  Azure, het cloudcomputingplatform van Microsoft, bevat een aantal diensten waarmee je je lokaal datacenter kan uitbreiden met eerste-klas infrastructuurfuncties.
 • Infrastructure Migration Tooling
  Je complexe IT-infrastructuur kan niet handmatig worden gemigreerd naar de cloud. Om dat op een planbare en beheersbare manier te doen, stellen wij je deze hulpmiddelen voor.
 • Office 365 (Algemeen)
  Office 365 is een reeks van Microsoft tools voor de moderne onderneming waarmee je altijd en overal, en met eender welk device, persoonlijk productiever kan zijn, en efficiënter kan samenwerken met collega’s, partners en klanten.
 • Office 365 (Exchange Online)
  Met Exchange Online kan je overal en altijd slimmer werken met eender welk device. Exchange Online geeft je een beveiligde toegang tot je bedrijfs-e-mail van op eender welke locatie.
 • System Center
  Met System Center kan je alle voordelen van het Microsoft Cloud Platform maximaal benutten door een eenvormig beheer over al je datacenters heen. System Center is het beheerstool bij uitstek voor de Business 4.0 IT-organisatie.