Scenario's

Onderweg kunnen werken (Mobiel)


Er is een onomkeerbare trend in moderne organisaties (Business 4.0): het always-online zijn, en met verschillende devices altijd en overal toegang hebben tot bedrijfsgegevens en –applicaties. Als je wil dat je organisatie competitief blijft, dat je klanten op een moderne manier worden bediend en dat je medewerkers tevreden zijn, moet je een visie en een plan hebben om het gebruik van mobiele devices in je organisatie mogelijk te maken en structureel te ondersteunen.

Onderweg kunnen werken (Mobiel)Natuurlijk is je eerste bezorgdheid: ‘beveiliging’, en je tweede ‘kosten’. Maar je hoeft niet alles meteen te doen: er zijn verschillende niveau’s van mobiele toegang tot bedrijfsgegevens, en je kan die stapsgewijs invoeren (zie ook blogpost: 5 tinten mobiel grijs).

Spikes helpt klanten een mobiele visie te definiëren en een plan op te stellen, inclusief IT-architectuur, implementatie van beveiligingsmechanismen, openstallen van bedrijfsapplicaties, etc.
 

Lees verder:

   

KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 
 • Willemen Groep bespaart tijd met Windows Intune
  Willemen Groep nam ICT-partner T-BENCH (Spikes) onder de arm. Vanuit Windows Intune zetten zij een softwareportal op, waar de medewerkers alle nodige software kunnen downloaden als ze de Intune app hebben geïnstalleerd. Intune biedt een overzichtelijk dashboard, met controle over wie welke software op welk toestel heeft draaien.


DoelstellingBedrijfsdoelstellingen: Wil je weten welke bedrijfsdoelstellingen je kan ondersteunen door onderweg te kunnen werken?

 
 • Omzet verhogen
  Bedrijven opereren in een competitieve markt. De klanten worden veeleisender. Hoe kan je IT inschakelen om je toekomst te verzekeren?
 • Kosten verlagen
  Door IT op het juiste moment en op de juiste manier in te schakelen kan je organisatie en haar medewerkers efficiënter en productiever worden zonder dat het pijn doet.
 • Reputatie veiligstellen
  ‘Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.’ Elke organisatie moet erover waken dat het zijn professioneel imago in stand houdt. IT kan daarbij helpen.
 • Tevreden medewerkers hebben
  Goede medewerkers vinden is moeilijk. Gemotiveerde medewerkers hebben en houden is ook een uitdaging. Hoe kan IT je helpen om tevreden medewerkers te hebben?


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welke teams voor je klaar staan om jouw organisatie te helpen om onderweg te kunnen werken?

 
 • Hybrid Cloud Infrastructure Services
  Het Hybrid Cloud team levert je de nodige kennis en diensten om je datacenter te doen evolueren van een on-premise omgeving naar een gemengde on-premise-en-cloud-omgeving waarin je het beste van beide werelden kan gebruiken.
 • Modern Apps Development Services
  Het Modern Apps team levert je alle nodig kennis en diensten om je bestaande applicaties uit te breiden met functies voor de moderne medewerker die 'always online' is en van op eender welke locatie zijn werk moet kunnen doen.


TechnologieënTechnologieën: Wil je weten welke technologieën je kunnen helpen om onderweg te kunnen werken?

 
 • Azure Active Directory
  Azure AD is de identiteits- en toegangsbeveiliging in en voor de Cloud en werkt geïntegreerd met uw on-premise Active Directory. Azure AD is één van de hoekstenen van een Hybrid Cloud aanpak.
 • Enterprise Mobility Suite
  Maak je medewerkers productiever met hun favoriete apps en devices en beveilig tegelijkertijd je bedrijfsgegevens.
 • K2 Appit
  K2 Appit is een technologie om workflow- en formulieren-apps voor SharePoint te configureren, in de cloud, en geïntegreerd met je line-of-business-applicaties.
 • Office 365 (Algemeen)
  Office 365 is een reeks van Microsoft tools voor de moderne onderneming waarmee je altijd en overal, en met eender welk device, persoonlijk productiever kan zijn, en efficiënter kan samenwerken met collega’s, partners en klanten.
 • Office 365 (Exchange Online)
  Met Exchange Online kan je overal en altijd slimmer werken met eender welk device. Exchange Online geeft je een beveiligde toegang tot je bedrijfs-e-mail van op eender welke locatie.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. dit scenario?

 
 • 5 tinten mobiel grijs
  Mobiele devices zijn niet meer weg te denken uit ons privé-leven, en nemen ook in het bedrijfsleven snel aan belang. Hoe snel? En in welke mate? Deze blogpost beschrijft 5 niveau’s van mobiele integratie in de IT van een organisatie. 
 • Business Processes on the Road: Why you need Mobile Apps
  The private use of apps on our smart phones is spilling over into our professional life: we expect more and more to stay in touch with our ‘home base’ and have quick and easy access to business information on our mobile devices, any time, any place. 
 • Zo wordt u Business 4.0
  Business 4.0 staat voor de moderne IT-omgeving die u nodig heeft voor een betere service aan uw klanten en voor tevreden medewerkers.