Scenario's

Persoonlijke productiviteit van medewerkers verhogen


Het gebruik van ‘computers’ was nooit zo persoonlijk als nu. Ook onder invloed van de grote vrijheid die elke gebruiker van een smartphone heeft, om het gebruik ervan naar zijn hand te zetten, wil diezelfde gebruiker ook het gebruik van zijn PC zoveel mogelijk afstemmen op zijn persoonlijke productiviteit. Initiatieven om de efficiëntie van teams te verhogen, gaan dikwijls in tegen het verlangen van de gebruiker om zijn persoonlijke manier van werken te verbeteren.

Persoonlijke productiviteit van medewerkers verhogenElke organisatie bestaat hoofdzakelijk uit teamwerking in afdelingen, projecten en comités. Wanneer een goede teamwerking kan worden gecombineerd met een verhoogde persoonlijke productiviteit, is het effect des te groter.

Spikes heeft in al zijn productiviteitsprojecten oog voor zowel de persoonlijke productiviteit als voor een efficiëntere teamwerking. De juiste combinatie van de vertrouwde Office-producten (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, etc.) met Office 365 is de beste garantie op een hoge ROI van beide.

 

Lees verder:

   

KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 

DoelstellingBedrijfsdoelstellingen: Wil je weten welke bedrijfsdoelstellingen je kan ondersteunen door de persoonlijke productiviteit van medewerkers te verhogen?

 
 • Kosten verlagen
  Door IT op het juiste moment en op de juiste manier in te schakelen kan je organisatie en haar medewerkers efficiënter en productiever worden zonder dat het pijn doet.
 • Tevreden medewerkers hebben
  Goede medewerkers vinden is moeilijk. Gemotiveerde medewerkers hebben en houden is ook een uitdaging. Hoe kan IT je helpen om tevreden medewerkers te hebben?


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welke teams voor je klaar staan om jouw organisatie te helpen om de persoonlijke productiviteit van medewerkers te verhogen?

 
 • BusinessFirst Adoption Services
  Het BusinessFirst team levert je de nodige kennis en diensten om ervoor te zorgen dat nieuwe technologieën (vooral Office 365) actief worden gebruikt door alle je gebruikers.
 • Modern Apps Development Services
  Het Modern Apps team levert je alle nodig kennis en diensten om je bestaande applicaties uit te breiden met functies voor de moderne medewerker die 'always online' is en van op eender welke locatie zijn werk moet kunnen doen.
 • Office 365 Productivity Services
  Het Office 365 team levert je alle nodige kennis en diensten om Office 365 te gebruiken om de persoonlijke productiviteit van je gebruikers en de efficiëntie van je teams substantieel te verhogen.


TechnologieënTechnologieën: Wil je weten welke technologieën je kunnen helpen om de persoonlijke productiviteit van medewerkers te verhogen?

 
 • Dynamics CRM Online
  In een wereld waar communicatie en samenwerking voorop staan, is een gecentraliseerd contactbeheer van vitaal belang. Het is immers de basis voor een efficiënte commerciële en operationele werking.
 • Office 365 (Algemeen)
  Office 365 is een reeks van Microsoft tools voor de moderne onderneming waarmee je altijd en overal, en met eender welk device, persoonlijk productiever kan zijn, en efficiënter kan samenwerken met collega’s, partners en klanten.
 • Office 365 (OneDrive for Business)
  Met OneDrive for Business is kan je je bestanden wijzigen en delen vanop eender welke locatie en met diverse devices. Het laat je ook toe op Office-documenten samen te werken met anderen (binnen en buiten je organisatie).
 • Office Pro Plus
  Office Pro Plus is je vertrouwde Office suite, waar je ook bent, op elk van je devices, met een verhoogde beveiliging en met regelmatige, geleidelijke updates.
 • Windows 10
  Windows 10 verlaagt de kosten van je IT-organisatie en verhoogt de beveiliging van gebruikers, devices, apps en bedrijfsgegevens.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. dit scenario?

 
 • Big Disaster for Enterprise Social Collaboration 
  The biggest disaster for Enterprise Social Collaboration happened 33 years ago: in August 1981 exactly. At that moment IBM launched the Personal Computer, aka PC. (Please pay special attention to the word ‘personal’ in PC.) 
 • Technologie-adoptie: kies voor ‘The Small Picture’ 
  In deze blogpost van de Technologie-adoptie-reeks gaan we in op één van de oorzaken van het ondermaatse rendement van Office 365 in vele organisaties: het overbenadrukken van ‘the big picture’ en het gebrek aan aandacht voor de kleine zaken.