Scenario's

Snel een ad-hoc team bijeen brengen


Elke organisatie kent vaste vormen van samenwerking tussen medewerkers: in departementen, bedrijfsprocessen en comités. Maar om snel te reageren op vragen van klanten, ideeën voor producten, etc. is het even vaak nodig om snel een ad-hoc team te kunnen samenstellen en voor hen een werkomgeving te creëren waarin ze:
 
 • op een productieve manier informatie kunnen opslaan en delen,
 • taken kunnen opvolgen,
 • een gemeenschappelijke agenda kunnen beheer, en
 • gecentraliseerde conversaties kunnen voeren.

Snel een ad-hoc team bijeen brengenZeker in grotere organisaties is het niet gemakkelijk om de medewerkers met de juiste kennis te vinden. En zelfs wanneer de juiste mensen worden gevonden, is hun locatie vaak een probleem: het is immers niet altijd mogelijk om medewerkers van verschillende landen fysiek bij elkaar te brengen om samen te werken.

Bovendien is in grotere organisaties het vaak niet mogelijk om snel een werkomgeving voor het team te definiëren zonder tussenkomst van IT.

Met de nieuwste functies van Office 365 worden al deze problemen opgelost.
Spikes helpt zijn klanten om ook flexibele teams op een efficiënte manier te ondersteunen.

 

Lees verder:

   

DoelstellingBedrijfsdoelstellingen: Wil je weten welke bedrijfsdoelstellingen je kan ondersteunen door snel een ad-hoc team bijeen te brengen?

 
 • Kwaliteit verhogen
  Kwaliteit verhogen is een constante zorg. Slechte kwaliteit kost je organisatie niet alleen veel geld, het schaadt ook haar reputatie. IT kan helpen om de kwaliteit in je organisatie te verbeteren.
 • Innovatie versnellen
  Stilstaan is achteruit gaan. Je organisatie moet voldoende snel reageren op de wijzigingen in haar omgeving. IT kan daarbij helpen.


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welke teams voor je klaar staan om jouw organisatie te helpen om snel een ad-hoc team bijeen te brengen?

 
 • BusinessFirst Adoption Services
  Het BusinessFirst team levert je de nodige kennis en diensten om ervoor te zorgen dat nieuwe technologieën (vooral Office 365) actief worden gebruikt door alle je gebruikers.
 • Office 365 Productivity Services
  Het Office 365 team levert je alle nodige kennis en diensten om Office 365 te gebruiken om de persoonlijke productiviteit van je gebruikers en de efficiëntie van je teams substantieel te verhogen.


TechnologieënTechnologieën: Wil je weten welke technologieën je kunnen helpen om snel een ad-hoc team bijeen te brengen?

 
 • Office 365 (Algemeen)
  Office 365 is een reeks van Microsoft tools voor de moderne onderneming waarmee je altijd en overal, en met eender welk device, persoonlijk productiever kan zijn, en efficiënter kan samenwerken met collega’s, partners en klanten.
 • Office 365 (Office Groups)
  Office Groups is een hulpmiddel waarmee je snel en eenvoudig een ad-hoc team kan definiëren waarbinnen informatie en communicatie kan worden gedeeld. 
 • Office 365 (Skype for Business)
  Skype for Business biedt je een communicatiemechanisme voor persoon-tot-persooncommunicatie, vergaderingen en conferenties, en dit alles geïntegreerd met je vertrouwde Office apps.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. dit scenario?

 
 • Big Disaster for Enterprise Social Collaboration 
  The biggest disaster for Enterprise Social Collaboration happened 33 years ago: in August 1981 exactly. At that moment IBM launched the Personal Computer, aka PC. (Please pay special attention to the word ‘personal’ in PC.) 
 • Technologie-adoptie: kies voor ‘The Small Picture’ 
  In deze blogpost van de Technologie-adoptie-reeks gaan we in op één van de oorzaken van het ondermaatse rendement van Office 365 in vele organisaties: het overbenadrukken van ‘the big picture’ en het gebrek aan aandacht voor de kleine zaken.