Technologieën
 
Azure Active Directory Azure AD is de identiteits- en toegangsbeveiliging in en voor de Cloud en werkt geïntegreerd met je on-premise Active Directory. Azure AD is één van de hoekstenen van een Hybrid Cloud aanpak.
 
Azure Application Services Azure is gekend als het cloudcomputingplatform van Microsoft. Minder gekend zijn de Azure services die het je mogelijk maken om toepassingen uit te breiden met mogelijkheden die normaal enkel zijn weggelegd voor de allergrootsten.
 
Azure Infrastructure Services Azure, het cloudcomputingplatform van Microsoft, bevat een aantal diensten waarmee je eerste-klas infrastructuurfuncties kan toevoegen aan je lokaal datacenter.
 
Azure Power BI Power BI zet je bedrijfsgegevens om in rijke visuele representaties die je zelf kan samenstellen en organiseren zodat je je kan concentreren op wat voor jou belangrijk is
 
Azure RemoteApp en Virtual Desktop Infrastructure Virtual Desktop en RemoteApp maken het mogelijk om op een beveiligde manier toegang te hebben tot bedrijfsbronnen vanop bijna alle locaties, en om Windowstoepassingen te gebruiken op eender welk device.
 
Content Migration Tooling Alle organisaties hebben over de voorbije jaren massa's content gecreëerd die niet verloren mag gaan wanneer de organisatie naar een (hybride) cloud-infrastructuur evolueert. Spikes heeft specifieke tooling gekozen om ervoor te zorgen dat alle content op een efficiënte manier kan worden overgezet.
 
Dynamics CRM Online In een wereld waar communicatie en samenwerking voorop staan, is een gecentraliseerd contactbeheer van vitaal belang. Het is immers de basis voor een efficiënte commerciële en operationele werking.
 
Enterprise Mobility Suite Maak je medewerkers productiever met hun favoriete apps en devices en beveilig tegelijkertijd je bedrijfsgegevens.
 
Infastructure Migration Tooling De veelal complexere IT-infrastructuur van grotere ondernemingen kan niet handmatig worden gemigreerd naar de cloud. Om dat op een planbare en beheersbare manier te doen zijn hulpmiddelen nodig. Dit zijn de tools die Spikes heeft gekozen.
 
K2 Appit K2 Appit is een technologie om workflow- en formulieren-apps voor SharePoint te configureren, in de cloud. 'No-code designers' kunnen intuïtieve digitale formulieren maken waarin data van line-of-business-applicaties en SharePoint kunnen worden gecombineerd.
 
Office 365 (Algemeen) Office 365 is een reeks van Microsoft tools voor de moderne onderneming waarmee je altijd en overal, en met eender welk device, persoonlijk productiever kan zijn, en efficiënter kan samenwerken met collega’s, partners en klanten.
 
Office 365 (Delve & Office Graph) Office Graph is het fundament van alle nieuwe-generatie Office 365 informatieportalen. Het is een basismechanisme dat werd ingebouwd in Office 365 om relaties tussen medewerkers onderling, en medewerkers en informatie te volgen en zichtbaar te maken. Delve is een voorbeeld hoe Office Graph kan worden gebruikt.
 
Office 365 (Exchange Online) Met ‘hosted e-mail’ kan je overal en altijd slimmer werken met eender welk device. Exchange Online geeft je een beveiligde toegang tot je bedrijfs-e-mail.
 
Office 365 (Office Groups) Office Groups is een manier om snel en eenvoudig een ad-hoc team te definiëren waarbinnen informatie en communicatie kan worden gedeeld.
 
Office 365 (OneDrive for Business) OneDrive for Business is een onderdeel van Office 365 waarmee je je bestanden kan wijzigen en delen vanop eender welke locatie en met diverse devices, en waarmee je op Office-documenten kan samenwerken met anderen (binnen en buiten de organisatie).
 
Office 365 (SharePoint) SharePoint is een raamwerk voor het opzetten van websites voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen de diverse teams van een organisatie, of voor het invoeren van intranetten en extranetten om informatie te communiceren naar bepaalde doelgroepen.
 
Office 365 (Skype for Business) Skype for Business biedt een communicatiemechanisme voor persoon-tot-persooncommunicatie, vergaderingen en conferenties, en dit alles geïntegreerd met je vertrouwde Office apps.
 
Office 365 (Yammer) Yammer is je sociale bedrijfsnetwerk dat medewerkers helpt om de in contact te komen met de juiste medewerkers,  ideeën en informatie te delen, en sneller betere resultaten te leveren door te werken als een netwerk.
 
Office Pro Plus Office Pro Plus is je vertrouwde Office suite waar je ook bent, op elk van je devices, en op een verhoogde security en met regelmatige geleidelijke updates.
 
System Center Met System Center kan je alle voordelen van het Microsoft Cloud Platform maximaal benutten door een eenvormig beheer over lokale datacenters, cloud datacenters en service providers heen. System Center is het beheerstool bij uitstek voor de Business 4.0 IT-organisatie.
 
Windows 10 Windows 10 verlaagt de kosten van elke IT-organisatie en verhoogt de beveiliging van gebruikers, devices, apps en bedrijfsgegevens.