Technologieën

Azure Application Services


Azure Application Services

Azure Application Services is een verzamelnaam van applicatiefuncties die beschikbaar zijn in Azure en waarmee je aan je bedrijfstoepassingen functionaliteiten kan toevoegen die normaal enkel beschikbaar zijn in wereldwijde apps.
Door deze functies in je nieuwe toepassingen in te bouwen ontstaan krachtige tools waarmee jou organisatie uiterst efficiënt en competitief kan werken.

Hieronder enkele voorbeelden:

Azure Search is een search-as-a-service waarmee elke applicatie kan worden aangevuld met een world-class zoekfunctie inclusief Natural Language Processing, sturen van search ranking, foutcorrectie, etc.

AzureML Face APIs bieden de mogelijkheid om de rijke functionaliteit van gezichtsherkenning die o.a. ook in Windows 10 is ingebouwd, in eender welke toepassing in te bouwen.

AzureML Speech APIs voegen spraakgedreven commando’s toe aan toepassingen waarvan de gebruiker geen keyboard heeft, of beide handen nodig heeft voor de uitvoering van zijn of haar werk.

Azure Application Services worden in je applicaties ingebouwd door het Modern Apps Development team van Spikes.
 

Lees verder:

   

KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 

Gebruiksscenario'sScenario's: Wat wil je doen met behulp van Azure Application Services?

 
 • Een lange-termijn IT-plan opstellen 
  Om te weten welke richting je moet uitgaan, moet je eerst je doel bepalen. Daarna kan je je pas afvragen hoe nieuwe IT-technologie je kan helpen om dat doel te bereiken. 
 • IT-kosten verlagen en variabel maken 
  Door je datacenter uit te breiden met de cloud (Office 365 en Azure) kan je een hoger niveau van diensten leveren aan een lagere en flexibele kost.  
 • Onderweg kunnen werken (Mobiel) 
  Bedrijfsprocessen stoppen niet wanneer een medewerker weg is van zijn bureau. Moderne apps zorgen ervoor dat een gebruiker heel efficiënt zijn job kan doen van op de plek waar hij zijn zich bevindt.  


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welk team voor je klaar staat met zijn dienstenaanbod o.b.v. Azure Application Services?

 
 • Modern Apps Development Services
  Het Modern Apps team levert je alle nodig kennis en diensten om je bestaande applicaties uit te breiden met functies voor de moderne medewerker die 'always online' is en van op eender welke locatie zijn werk moet kunnen doen.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. Azure Application Services?

 
 • 5 tinten mobiel grijs
  Mobiele devices zijn niet meer weg te denken uit ons privé-leven, en nemen ook in het bedrijfsleven snel aan belang. Hoe snel? En in welke mate? Deze blogpost beschrijft 5 niveau’s van mobiele integratie in de IT van een organisatie. 
 • Business Processes on the Road: Why you need Mobile Apps
  The private use of apps on our smart phones is spilling over into our professional life: we expect more and more to stay in touch with our ‘home base’ and have quick and easy access to business information on our mobile devices, any time, any place. 
 • Zo wordt u Business 4.0
  Business 4.0 staat voor de moderne IT-omgeving die u nodig heeft voor een betere service aan uw klanten en voor tevreden medewerkers.