Technologieën

Content Migration Tooling


Content Migration Tooling

Door het succes van SharePoint hebben vele organisaties over de voorbije jaren enorme hoeveelheden informatie in SharePoint gestructureerd en opgeslagen. Die informatie mag niet verloren gaan wanneer de organisatie overstapt naar SharePoint Online en Office 365. Maar door de vele mogelijkheden die SharePoint biedt, moet bij de migratie rekening worden gehouden met vele verschillende parameters. Daardoor is een succesvolle, beheersbare migratie enkel mogelijk met de juiste tools. Hieronder staan de tools die Spikes gebruikt om de inhoud en configuratiesettings van SharePoint te migreren naar de cloud.

 

Sharegate

 
Met ShareGate kan je je oudere versie van SharePoint on-premise rechtstreeks naar SharePoint online en Office 365 migreren. Per site collection kan je beslissen wat juist moet worden gemigreerd: sites, bibliotheken, lijsten, workflows en documenten, inclusief de configuraties.

 

DocAve Online,een toolset van AvePoint

 
DocAve Online is een toolset van AvePoint om migraties uit te voeren van een SharePoint on-premise naar SharePoint Online. Aansluitend kan je met DocAve ook je SharePoint Online-omgeving beheren op gebied van beveiliging, settings, configuraties en inhoud.
 

Lees verder:

   

Gebruiksscenario'sScenario's: Wat wil je doen met behulp van Content Migration Tooling?

 
  • Datacenter (gedeeltelijk) naar de Cloud brengen 
    De IT-infrastructuur van elke organisatie groeit organisch mee met de organisatie. Door je datacenter uit te breiden met cloudinfrastructuur kan je lagere IT-kosten koppelen aan een hogere dienstverlening. 
  • IT-kosten verlagen en variabel maken 
    Door je datacenter uit te breiden met de cloud (Office 365 en Azure) kan je een hoger niveau van diensten leveren aan een lagere en flexibele kost.  


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welk team voor je klaar staat met zijn dienstenaanbod o.b.v. Content Migration Tooling?

 
  • Office 365 Productivity Services
    Het Office 365 team levert je alle nodige kennis en diensten om Office 365 te gebruiken om de persoonlijke productiviteit van je gebruikers en de efficiëntie van je teams substantieel te verhogen.