Technologieën

Office 365 (Delve en Office Graph)


Office 365 (Delve en Office Graph)

Het motto van de nieuwe generatie van informatieportalen is: “De informatie zal jou vinden.” i.pl.v. “Je zal de informatie vinden.”. Office Graph is een technologie waarmee de relaties tussen personen en informatie wordt opgevolgd doorheen alle hulpmiddelen van Office 365: Exchange en Outlook, Sharepoint, Yammer, Skype for Business. Delve is de toepassing die Microsoft zelf heeft ontwikkeld om al deze informatie zichtbaar te maken voor gebruikers van Office 365.

Bovendien kan elke organisatie hier zijn eigen toepassingen en informatie aan toevoegen, waardoor ook relaties tussen medewerkers en bedrijfseigen informatie kan worden gevolgd: b.v. tussen medewerkers en orders of bepaalde dossiers. Op die manier ontstaat een krachtige manier om automatisch de juiste informatie te tonen aan de gebruiker, afhankelijk van de context waarin die zich bevindt. Zo kan b.v. aan iedereen die in een klachtenproces werkt automatisch worden getoond wie aan welke documenten van welk dossier werkt.

Spikes maakt gebruik van Office Graph bij het bouwen ven nieuwe-generatie informatieportalen en toepassingen.
 

Lees verder:

   

Gebruiksscenario'sScenario's: Wat wil je doen met behulp van Office 365 (Delve en Office Graph)?

 
  • Informatie gemakkelijk vinden 
    We ondervinden allemaal de toenemende vloed aan informatie die we dagelijks ontvangen en moeten verwerken. Het gemakkelijk terugvinden van informatie is in zo'n context noodzakelijk om te kunnen overleven. 
  • Kennis beheren en delen 
    Organisaties die er in slagen om kennis onder medewerkers te delen, zijn succesvoller. Kennis ontstaat uit mensen, conversaties, documenten en hun relaties. 


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welk team voor je klaar staat met zijn dienstenaanbod o.b.v. Office 365 (Delve en Office Graph)?

 
  • Office 365 Productivity Services
    Het Office 365 team levert je alle nodige kennis en diensten om Office 365 te gebruiken om de persoonlijke productiviteit van je gebruikers en de efficiëntie van je teams substantieel te verhogen.