Technologieën

Enterprise Mobility Suite


Enterprise Mobility Suite is een groep van tools waarmee je volledige controle krijgt over je mobiele gebruikers, de apps die ze gebruiken, de bedrijfsgegevens waartoe ze toegang hebben en de devices waarop ze die gebruiken.

 
1000-en apps, 1 identiteit

Identity and Access Management (IAM)
 
Identity and Access Management (IAM) maakt het mogelijk om elke gebruiker 1 maal te definiëren voor alle toegangen tot applicaties en gegevens, in je eigen data center of in de cloud, voor mobiele apps, Offices 365 en je eigen bedrijfsapplicaties.

> Lees meer
 
 
Controle over BYOD én bedrijfsdevices, en Apps
 Mobile Device and Application Management (MDM en MAM)
 
Mobile Device and Application Management (MDM en MAM) helpt de complexiteit te reduceren van het beheer van allerlei verschillende soorten mobiele devices en apps. Met Intune heb je één console voor het beheer van mobiele devices en apps, zowel in de cloud als on-premise.

> Lees meer
 
Beschermde bedrijfsgegevens en veilige samenwerking op eender welke locatie
Azure Rights Management Services (RMS)
Azure Rights Management Services (RMS) beschermt je bedrijfsgegevens door de toegang tot bedrijfsbronnen te beveiligen en het mogelijk te maken om gevoelige informatie op een veilige manier te delen tussen je medewerkers en met externen.

> Lees meer
 
 
 

Lees verder:

   

KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 
 • Willemen Groep bespaart tijd met Windows Intune
  Willemen Groep nam ICT-partner T-BENCH (Spikes) onder de arm. Vanuit Windows Intune zetten zij een softwareportal op, waar de medewerkers alle nodige software kunnen downloaden als ze de Intune app hebben geïnstalleerd. Intune biedt een overzichtelijk dashboard, met controle over wie welke software op welk toestel heeft draaien.


Gebruiksscenario'sScenario's: Wat wil je doen met behulp van Enterprise Mobility Suite?

 
 • Beveiligen van gebruikers, data, apps en devices 
  In een mobiele en internetgedreven wereld is de beveiliging van User-IDs en -paswoorden, bedrijfsgegevens, apps en devices van levensbelang op gebied van reputatie en financiële prestaties. 
 • Een lange-termijn IT-plan opstellen 
  Om te weten welke richting je moet uitgaan, moet je eerst je doel bepalen. Daarna kan je je pas afvragen hoe nieuwe IT-technologie je kan helpen om dat doel te bereiken. 
 • Onderweg kunnen werken (Mobiel) 
  Bedrijfsprocessen stoppen niet wanneer een medewerker weg is van zijn bureau. Moderne apps zorgen ervoor dat een gebruiker heel efficiënt zijn job kan doen van op de plek waar hij zijn zich bevindt.  


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welk team voor je klaar staat met zijn dienstenaanbod o.b.v. Enterprise Mobility Suite?

 
 • Hybrid Cloud Infrastructure Services
  Het Hybrid Cloud team levert je de nodige kennis en diensten om je datacenter te doen evolueren van een on-premise omgeving naar een gemengde on-premise-en-cloud-omgeving waarin je het beste van beide werelden kan gebruiken.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. Enterprise Mobility Suite?

 
 • 5 tinten mobiel grijs
  Mobiele devices zijn niet meer weg te denken uit ons privé-leven, en nemen ook in het bedrijfsleven snel aan belang. Hoe snel? En in welke mate? Deze blogpost beschrijft 5 niveau’s van mobiele integratie in de IT van een organisatie. 
 • Business Processes on the Road: Why you need Mobile Apps
  The private use of apps on our smart phones is spilling over into our professional life: we expect more and more to stay in touch with our ‘home base’ and have quick and easy access to business information on our mobile devices, any time, any place.