Technologieën

Office 365 (Exchange Online)


Office 365 (Exchange Online)

Exchange Online is een veilige en betrouwbare oplossing voor bedrijfs-e-mail. Het is gemakkelijk in gebruik en geeft je volledige controle aan een minimale kost.

Met alle bedreigingen die het internet biedt, is de beveiliging van bedrijfsinformatie van primordiaal belang. Exchange Online heeft de meest geavanceerde mechanismen om je e-mails veilig te stellen: anti-malware, anti-spam en data loss prevention.

Exchange Online garandeert ook een 99,9% beschikbaarheid. Om dat mogelijk te maken worden ontdubbelde servers gebruikt in verschillende data centers, en experten monitoren constant de toepassing om onmiddellijk in te grijpen bij problemen. Dit geeft resultaten die je nooit in je eigen data center zou kunnen halen.

Hoewel de mail server niet in je data center staat, hou je toch zelf de nodig controle over je organisatie, gebruikers en devices. Het Admin Center heeft een web user interface die gemakkelijk te gebruiken is.
 

Lees verder:

   

Gebruiksscenario'sScenario's: Wat wil je doen met behulp van Office 365 (Exchange Online)?

 
 • Datacenter (gedeeltelijk) naar de Cloud brengen 
  De IT-infrastructuur van elke organisatie groeit organisch mee met de organisatie. Door je datacenter uit te breiden met cloudinfrastructuur kan je lagere IT-kosten koppelen aan een hogere dienstverlening. 
 • Dochterbedrijven integreren op organisatiegebied 
  Als je bedrijf sterk is gegroeid door aquisities en fusies, wordt je el snel geconfronteerd met barrières tussen filialen. Een uniform communicatieplatform neemt dan alle hindernissen weg om open met iedereen te kunnen communiceren en samen te werken. 
 • Eender waar kunnen werken (NWOW) 
  'Werk is niet waar je bent, maar wat je doet'. Voor een efficiënte werking moeten medewerkers vanop eender welke plaats toegang hebben tot bedrijfsgegevens en -toepassingen. 
 • Integreren van dochterbedrijven op vlak van IT 
  De IT-infrastructuur van elke organisatie groeit organisch mee met de organisatie. Af en toe is het nodig om een integratiepunt in te lassen om kosten terug onder controle te brengen en voorbereid te zijn op de volgende groei-sprong.  
 • IT-kosten verlagen en variabel maken 
  Door je datacenter uit te breiden met de cloud (Office 365 en Azure) kan je een hoger niveau van diensten leveren aan een lagere en flexibele kost.  
 • Onderweg kunnen werken (Mobiel) 
  Bedrijfsprocessen stoppen niet wanneer een medewerker weg is van zijn bureau. Moderne apps zorgen ervoor dat een gebruiker heel efficiënt zijn job kan doen van op de plek waar hij zijn zich bevindt.  


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welk team voor je klaar staat met zijn dienstenaanbod o.b.v. Office 365 (Exchange Online)?

 
 • Hybrid Cloud Infrastructure Services
  Het Hybrid Cloud team levert je de nodige kennis en diensten om je datacenter te doen evolueren van een on-premise omgeving naar een gemengde on-premise-en-cloud-omgeving waarin je het beste van beide werelden kan gebruiken.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. Office 365 (Exchange Online)?

 
 • Business Processes on the Road: Why you need Mobile Apps
  The private use of apps on our smart phones is spilling over into our professional life: we expect more and more to stay in touch with our ‘home base’ and have quick and easy access to business information on our mobile devices, any time, any place. 
 • Zo wordt u Business 4.0
  Business 4.0 staat voor de moderne IT-omgeving die u nodig heeft voor een betere service aan uw klanten en voor tevreden medewerkers. 
 • 5 tinten mobiel grijs
  Mobiele devices zijn niet meer weg te denken uit ons privé-leven, en nemen ook in het bedrijfsleven snel aan belang. Hoe snel? En in welke mate? Deze blogpost beschrijft 5 niveau’s van mobiele integratie in de IT van een organisatie.