Technologieën

Infrastructure Migration Tooling


Grotere organisaties hebben vaak een complexere on-premise IT-infrastructuur, die door de jaren heen is gegroeid. Daardoor worden specifieke eisen gesteld aan de migratie-projecten waarmee je die infrastructuur gedeeltelijk willen vervangen door cloud-infrastructuur. Een goede analyse vooraf, een goede planning en een gestandaardiseerde aanpak met de juiste tools zijn de garantie op een succesvol migratieproject.

Spikes gebruikt de volgende tools, afhankelijk van de specifieke kenmerken van je IT-infrastructuur en je doelstellingen:
 

RefreshIT Solutions

 
Refresh IT Solutions is een suite van tools om je mail server naar de cloud te migreren en om PCs en tablets dynamisch te beheren. Het bevat modules om zowel vooraf de situatie te analyseren (Refresh Diagnosis PC en Refresh Diagnosis Messaging), als om een capaciteitsplanning op te stellen, als om de migratie zelf uit te voeren (Refresh for PC en Refresh Messaging).

 


MigrationWiz

 
MigrationWiz is een hulpmiddel om data te migreren. MigrationWiz migreert grote hoeveelheden files, e-mail, contacts, public folders, etc. Het is een cloud-gebaseerde software, waarvoor geen locale installatie nodig is.

 

Dell Exchange Server migration and management solutions


 
Dell Exchange Server migration and management solutions
Dell Software’s Microsoft® Exchange Server tools bevatten alle functies die je nodig hebt om de migratie van een mail server voor te bereiden, uit te voeren en te beheren in een co-existence scenario met minder resources dan je zou verwachten.
 

Lees verder:

   

Gebruiksscenario'sScenario's: Wat wil je doen met behulp van Infrastructure Migration Tooling?

 
 • Datacenter (gedeeltelijk) naar de Cloud brengen 
  De IT-infrastructuur van elke organisatie groeit organisch mee met de organisatie. Door je datacenter uit te breiden met cloudinfrastructuur kan je lagere IT-kosten koppelen aan een hogere dienstverlening. 
 • Eender waar kunnen werken (NWOW) 
  'Werk is niet waar je bent, maar wat je doet'. Voor een efficiënte werking moeten medewerkers vanop eender welke plaats toegang hebben tot bedrijfsgegevens en -toepassingen. 
 • Integreren van dochterbedrijven op vlak van IT 
  De IT-infrastructuur van elke organisatie groeit organisch mee met de organisatie. Af en toe is het nodig om een integratiepunt in te lassen om kosten terug onder controle te brengen en voorbereid te zijn op de volgende groei-sprong.  
 • IT-kosten verlagen en variabel maken 
  Door je datacenter uit te breiden met de cloud (Office 365 en Azure) kan je een hoger niveau van diensten leveren aan een lagere en flexibele kost.  


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welk team voor je klaar staat met zijn dienstenaanbod o.b.v. Infrastructure Migration Tooling?

 
 • Hybrid Cloud Infrastructure Services
  Het Hybrid Cloud team levert je de nodige kennis en diensten om je datacenter te doen evolueren van een on-premise omgeving naar een gemengde on-premise-en-cloud-omgeving waarin je het beste van beide werelden kan gebruiken.