Technologieën

K2 Appit


K2 AppitAppit is een technologie van K2, een van de grootste spelers op gebied van workflows en dynamische formulieren. Appit is de cloudversie van hun hulpmiddel om snel en gemakkelijk workflow-apps te maken op basis van configuratie (geen development nodig) voor gebruik in combinatie met SharePoint. Appit is bijzonder sterk wanneer gegevens van bestaande line-of-business systemen moet worden gecombineerd met SharePoint.

Het tool is volledig cloudgebaseerd maar kan toch net zo goed gebruik maken van gegevens uit je on-premise SharePoint 2013 of SharePoint Online.

Spikes is K2 Appit partner en heeft de skills in huis om je bij te staan bij het bouwen van oplossingen op basis van Appit.

 

Lees verder:

   

Gebruiksscenario'sScenario's: Wat wil je doen met behulp van K2 Appit?

 
 • Eender waar kunnen werken (NWOW) 
  'Werk is niet waar je bent, maar wat je doet'. Voor een efficiënte werking moeten medewerkers vanop eender welke plaats toegang hebben tot bedrijfsgegevens en -toepassingen. 
 • Onderweg kunnen werken (Mobiel) 
  Bedrijfsprocessen stoppen niet wanneer een medewerker weg is van zijn bureau. Moderne apps zorgen ervoor dat een gebruiker heel efficiënt zijn job kan doen van op de plek waar hij zijn zich bevindt.  


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welk team voor je klaar staat met zijn dienstenaanbod o.b.v. K2 Appit?

 
 • Office 365 Productivity Services
  Het Office 365 team levert je alle nodige kennis en diensten om Office 365 te gebruiken om de persoonlijke productiviteit van je gebruikers en de efficiëntie van je teams substantieel te verhogen.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. K2 Appit?

 
 • 5 tinten mobiel grijs
  Mobiele devices zijn niet meer weg te denken uit ons privé-leven, en nemen ook in het bedrijfsleven snel aan belang. Hoe snel? En in welke mate? Deze blogpost beschrijft 5 niveau’s van mobiele integratie in de IT van een organisatie. 
 • Zo wordt u Business 4.0
  Business 4.0 staat voor de moderne IT-omgeving die u nodig heeft voor een betere service aan uw klanten en voor tevreden medewerkers.