Technologieën

Office Pro Plus


Office Pro Plus

Office Pro Plus is de vertrouwde Office suite met Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Project, Skype en Access, maar dan met een verbeterde service:
 
 • Elke gebruiker mag Office Pro Plus op zijn favoriete devices installeren (5 installaties op PC/Mac, 5 op Windows- of iPad-tablets, en op 5 Smartphones)
 • Office Pro Plus krijgt regelmatige, automatische, kleine updates, waardoor de gebruiker altijd over de laatste versie beschikt
 • Met Office Pro Plus kan je de uitgewisselde gegevens beter beveiligen, en kunnen compliance richtlijnen beter worden afgedwongen
De belangrijkste voordelen voor de IT-organisatie zijn een grotere beschikbaarheid (99,9% up-time), een betere gegevensbeveiliging, een gemakkelijke administratie van gebruikers, Active Directory-integratie en telefonische en online support van Microsoft.
 

Lees verder:

   

Gebruiksscenario'sScenario's: Wat wil je doen met behulp van Office Pro Plus?

 
 • Efficiënt vergaderen 
  In elk team is overleg belangrijk. Door efficiënte vergaderingen te organiseren stijgen zowel de persoonlijk productiviteit van het individu, als de efficiëntie van de organisatie. 
 • IT-kosten verlagen en variabel maken 
  Door je datacenter uit te breiden met de cloud (Office 365 en Azure) kan je een hoger niveau van diensten leveren aan een lagere en flexibele kost.  


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welke teams voor je klaar staan met hun dienstenaanbod o.b.v. Office Pro Plus?

 
 • BusinessFirst Adoption Services
  Het BusinessFirst team levert je de nodige kennis en diensten om ervoor te zorgen dat nieuwe technologieën (vooral Office 365) actief worden gebruikt door alle je gebruikers.
 • Hybrid Cloud Infrastructure Services
  Het Hybrid Cloud team levert je de nodige kennis en diensten om je datacenter te doen evolueren van een on-premise omgeving naar een gemengde on-premise-en-cloud-omgeving waarin je het beste van beide werelden kan gebruiken.
 • Office 365 Productivity Services
  Het Office 365 team levert je alle nodige kennis en diensten om Office 365 te gebruiken om de persoonlijke productiviteit van je gebruikers en de efficiëntie van je teams substantieel te verhogen.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. Office Pro Plus?

 
 • Wie zijn de concurrenten van Spikes?
  Men vraagt mij regelmatig: ”Wie zijn de concurrenten van Spikes?” Het klassieke antwoord is dan: “De grote systeemintegratoren van België.” (Ik noem geen namen.) Dat is natuurlijk niet waar. Onze echte concurrenten zijn Viber, Facetime, WhatsApp, SnapChat, Messenger, Facebook, Doodle, Google Docs, Dropbox, en vele andere. Ik verklaar me nader. 
 • 5 tinten mobiel grijs
  Mobiele devices zijn niet meer weg te denken uit ons privé-leven, en nemen ook in het bedrijfsleven snel aan belang. Hoe snel? En in welke mate? Deze blogpost beschrijft 5 niveau’s van mobiele integratie in de IT van een organisatie.