Technologieën

Office 365 (Skype for Business)


Office 365 (Skype for Business)

Skype for Business is één app voor chatberichten, audio- en videogesprekken, onlinevergaderingen en samenwerking. Het maakt contact mogelijk met iedereen, zelfs als ze geen Skype for Business hebben: alleen een telefoon of een internetverbinding is nodig.

Voor meetings en webinars kan via Skype for Business met maximaal 250 personen worden overlegd.

Door de sterke integratie met Office kan vanuit de verschillende tools de aanwezigheid en beschikbaarheid van contactpersonen gemakkelijk worden bekeken. In Outlook kunnen afspraken in één klik omgezet worden in een Skype-for-Business-meeting zodat deelnemers die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, de vergadering toch kunnen volgen. En door de integratie met Word en PowerPoint kunnen direct vanuit die tools gesprekken worden opgestart.

Bovendien is al deze communicatie sterk beveiligd met authenticatie- en encryptiemethoden.
 

Lees verder:

   

KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 

Gebruiksscenario'sScenario's: Wat wil je doen met behulp van Skype for Business?

 
 • Efficiënt vergaderen 
  In elk team is overleg belangrijk. Door efficiënte vergaderingen te organiseren stijgen zowel de persoonlijk productiviteit van het individu, als de efficiëntie van de organisatie. 
 • Snel een ad-hoc team bijeen brengen 
  Naast structurele samenwerkingsvormen in afdelingen, projecten en comités, kent je organisatie ook ad-hoc teams die je snel bijeen moeten kunnen brengen. 


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welke teams voor je klaar staan met hun dienstenaanbod o.b.v. Skype for Business?

 
 • Office 365 Productivity Services
  Het Office 365 team levert je alle nodige kennis en diensten om Office 365 te gebruiken om de persoonlijke productiviteit van je gebruikers en de efficiëntie van je teams substantieel te verhogen.
 • BusinessFirst Adoption Services
  Het BusinessFirst team levert je de nodige kennis en diensten om ervoor te zorgen dat nieuwe technologieën (vooral Office 365) actief worden gebruikt door alle je gebruikers.


Spikes visieVisie: Wil je de visie van Spikes kennen m.b.t. Skype for Business?

 
 • Business Processes on the Road: Why you need Mobile Apps
  The private use of apps on our smart phones is spilling over into our professional life: we expect more and more to stay in touch with our ‘home base’ and have quick and easy access to business information on our mobile devices, any time, any place. 
 • Zo wordt u Business 4.0
  Business 4.0 staat voor de moderne IT-omgeving die u nodig heeft voor een betere service aan uw klanten en voor tevreden medewerkers. 
 • 5 tinten mobiel grijs
  Mobiele devices zijn niet meer weg te denken uit ons privé-leven, en nemen ook in het bedrijfsleven snel aan belang. Hoe snel? En in welke mate? Deze blogpost beschrijft 5 niveau’s van mobiele integratie in de IT van een organisatie.