Technologieën

System Center


System Center

De eisen die je organisatie stelt aan je IT-organisatie en datacenter nemen toe, de complexiteit neemt toe, maar de middelen die je krijgt volgen die trend niet. Het komt er dus op aan om de juiste hulpmiddelen in te schakelen om meer werk te kunnen uitvoeren op minder tijd.

Je organisatie verwacht meer en meer mobiel te kunnen werken. Maar dat creëert voor jou extra werk. Misschien overweeg je (gedeeltelijk) gebruik te maken van cloud-resources, maar de impact op je beheerstaken is onduidelijk.

System Center helpt je om in te spelen op de wijzigende behoeften van je organisatie en helpt je vooral om de verschillende werelden van Mobile, Cloud en je eigen datacenter met elkaar te verenigen en als één geheel te beheren.

Samen met de Enterprise Mobility Suite van Microsoft zorgt System Center ervoor dat je de IT-toekomst van je organisatie veilig stelt.
   

Lees verder:

   

KlantenverhalenKlanten: Wil je weten wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd?

 
 • Willemen Groep bespaart tijd met Windows Intune
  Willemen Groep nam ICT-partner T-BENCH (Spikes) onder de arm. Vanuit Windows Intune zetten zij een softwareportal op, waar de medewerkers alle nodige software kunnen downloaden als ze de Intune app hebben geïnstalleerd. Intune biedt een overzichtelijk dashboard, met controle over wie welke software op welk toestel heeft draaien.


Gebruiksscenario'sScenario's: Wat wil je doen met behulp van System Center?

 
 • Datacenter (gedeeltelijk) naar de Cloud brengen 
  De IT-infrastructuur van elke organisatie groeit organisch mee met de organisatie. Door je datacenter uit te breiden met cloudinfrastructuur kan je lagere IT-kosten koppelen aan een hogere dienstverlening. 
 • Een lange-termijn IT-plan opstellen 
  Om te weten welke richting je moet uitgaan, moet je eerst je doel bepalen. Daarna kan je je pas afvragen hoe nieuwe IT-technologie je kan helpen om dat doel te bereiken. 
 • Integreren van dochterbedrijven op vlak van IT 
  De IT-infrastructuur van elke organisatie groeit organisch mee met de organisatie. Af en toe is het nodig om een integratiepunt in te lassen om kosten terug onder controle te brengen en voorbereid te zijn op de volgende groei-sprong.  


Spikes dienstenaanbodDienstenaanbod: Wil je weten welk team voor je klaar staat met zijn dienstenaanbod o.b.v. System Center?

 
 • Hybrid Cloud Infrastructure Services
  Het Hybrid Cloud team levert je de nodige kennis en diensten om je datacenter te doen evolueren van een on-premise omgeving naar een gemengde on-premise-en-cloud-omgeving waarin je het beste van beide werelden kan gebruiken.